Riko group
 
Riko
 
Riko hiše
 
Starck with Riko
 
Škrabčeva domačija
Gradnja po meri

Gradnja po meri

Ukrojeno po vaši meri

Vsak človek je unikat, zato so take tudi hiše, ki jih gradimo v Riku. Niti dve nista enaki! Prisegamo na individualno gradnjo, ki jo od začetka do konca načrtujemo posebej za vas, skladno z vašimi potrebami in v celoti po vaši meri.

Edinstvene lesene zgradbe, prilagojene prav vam, ustvarjamo v sodelovanju z arhitekti, saj želimo, da vsak Riko objekt v največji možni meri zadovolji svojega uporabnika in se hkrati harmonično umesti v okolje.

Popolna prilagodljivost sistema Riko gradnje vam omogoča, da izbirate med različnimi konstrukcijskimi sistemi, številnimi materiali, raznolikimi zunanjimi podobami in tudi najbolj zahtevnimi detajli. Rikovi strokovnjaki vam bomo prisluhnili in se posvetili vašim željam, svetovali vam bomo pri izbiri materialov in glede na razpoložljive finančne zmožnosti predlagali optimalne rešitve. Pri ustvarjanju vašega sanjskega objekta bo sodeloval celoten tim, v katerem bomo poskrbeli za izdelavo načrtov (arhitekt, tehnolog, vaš osebni skrbnik) in kakovostno izvedbo (strokovnjaki v proizvodnji, monterji) v najkrajšem možnem času. Zanesite se na naše znanje in nam prepustite skrb za številne podrobnosti. 


Oglejte si reference >>

Kontakt

T: +386 1 8372 610
T: +386 1 8372 611
E: info@riko-hiše.si

6 razlogov ZA
Zasledujte nas na:
facebook
twitter
youtube