Riko group
 
Riko
 
Riko hiše
 
Starck with Riko
 
Škrabčeva domačija
Projektiranje

Projektiranje

Sodelovanje arhitekta

S pomočjo arhitekta je vaš Riko objekt lahko zgrajen bolj premišljeno in optimalno, ima višjo bivalno kakovost, je bolj blizu vašemu življenjskemu slogu, je varčnejši in ekonomsko upravičen. Strokoven pogled arhitekta bo že ob začetku projektiranja izpostavil tiste značilnosti lokacije, ki jih lahko s pridom izkoristimo pri načrtovanju nove hiše. Mnoge med njimi lahko vključimo kot prednosti, ki vam bodo zagotovile višjo kakovost bivanja. Z arhitektovo pomočjo bo odločanje pri izbiri materialov lažje, svetoval vam bo o trendih in aktualnih novostih v leseni gradnji, pa tudi o urejanju ambienta.

Arhitektov nasvet je lahko izjemno dragocen, saj preudarna izbira materialov ter premišljena zasnova in razporeditev prostorov pomenijo velik prihranek denarja.

Riko hiše so izdelek, ki nikogar ne pusti ravnodušnega, zato stremimo k temu, da so prav take tudi rešitve arhitekturnih birojev, s katerimi sodelujemo. Izbiramo arhitekte, ki znajo prisluhniti naročniku in iz danih možnosti ustvariti kar največ. Njihove ideje in strokovni nasveti so dragocena pomoč naročnikom.

Spoznajte le nekatere izmed arhitektov, s katerimi že dolga leta sodelujemo znotraj meja Slovenije, medtem ko se v tujini povezujemo še s številnimi drugimi arhitekturnimi biroji. 

Kontakt

T: +386 1 8372 610
T: +386 1 8372 611
E: info@riko-hiše.si

6 razlogov ZA
Zasledujte nas na:
facebook
twitter
youtube