Riko group
 
Riko
 
Riko hiše
 
Starck with Riko
 
Škrabčeva domačija

Dostopna Riko kakovost v novih oblikah

Hitrejši življenjski slog, spremembe v dojemanju doma, spremenjene finančne okoliščine in vse večja pomembnost okolju prijazne gradnje se odražajo tudi pri novih Rikovih smernicah soustvarjanja kulture bivanja.   

Z izbrano linijo Riko hiš smo oblikovali niz petih uporabnikom prijaznih hiš, ki izpolnjujejo potrebe udobnega bivanja, hkrati pa utelešajo vse prednosti visokokakovostne Riko gradnje: montažno gradnjo, visoko energetsko učinkovitost, uporabo naravnih materialov, varnost in trajnost ter popolno podporo našim strankam.

Skoraj dva desetletja dela na področju lesene montažne gradnje nam je omogočilo širok nabor referenc in izkušenj, ki so pripeljale do skrbno premišljenega izbora Riko hiš, ki vam lahko služi kot navdih za vaš dom.

Hiše Iška, Zaplata, Savica, Pišnica in Krempa smo poimenovali po slovenskih gozdnih rezervatih, saj so proizvedene iz enega izmed večjih zakladov narave: lesa. Smrekov les, ki ga uporabljamo za izdelavo naših lesenih elementov, pridobivamo iz kontroliranih in obnovljivih gozdov. Prav tako gozdni rezervati služijo kot varna zavetja za svoje prebivalce - prav varnost pa je tudi lastnost, ki jo pripisujemo tudi hišam Riko. Hiše so na voljo v velikostih od 44,20 m2 do 235,40 m2 in so možne v izvedbi navzven zaključen objekt oziroma tudi na ključ. Z izoblikovanjem linije tovrstnih hiš smo želeli svojim strankam še bolj olajšati proces nakupnega odločanja in jim poleg naših individualno zasnovanih hiš ponuditi enostavnejšo rešitev in v celoti dostopnejšo hišo, katero še vedno odlikujeta prepoznavna Riko kakovost in fleksibilnost naših rešitev.

 

Zasledujte nas na:
facebook
twitter
youtube