Riko group
 
Riko
 
Riko hiše
 
Starck with Riko
 
Škrabčeva domačija

Riko v svetu

Mednarodno prisotni

Riko objekte najdete po vsej Evropi, od Velike Britanije do Rusije, … Ker želimo v popolnosti izpolniti zahteve naših naročnikov, si prizadevamo vsako okolje, v katerega vnašamo načela Riko gradnje, razumeti in se mu poglobljeno posvetiti. Od tod izhaja dober sloves in uspešni projekti, ki smo jih uresničili v številnih evropskih deželah. Razvejano mrežo predstavništev in pooblaščenih partnerjev želimo še razširiti, saj so Riko objekti s svojo prilagodljivostjo primerni za najrazličnejša okolja, tako za hladna severna področja, kot za milo mediteransko podnebje.

O tej prilagodljivosti priča tudi dejstvo, da so Riko stanovanjske hiše, hoteli in restavracije, poslovni, izobraževalni in drugi javni objekti že našli svoja mesta na najbolj raznovrstnih mestih: sredi toskanskih gričev, ob jadranski obali, najdete jih tik pod polarnim krogom in sredi smučišč v Dolomitih, pa tudi v alpskih vasicah in med vinogradi…

Riko lesena gradnja ponuja odgovor tudi na najbolj specifične želje in zahteve, najsi gre za javni objekt, ki odseva uglajeno poslovno podobo, stanovanjsko hišo v viktorijanskem slogu, hotel v Alpah, videz »kamnite« kraške hiše ali pa minimalistično urejen objekt modernih linij in oblik. lahko prevzamejo vsako izmed naštetih podob, kar je še en dokaz več, da so primerna rešitev za katerokoli okolje.

Za vsak objekt v Riko Hišah poiščemo rešitev, ki se skladno staplja z značilnostmi gradnje lokalnega okolja. V pomoč pri tem so nam predstavniki in partnerji, ki odlično poznajo značilnosti regije, v kateri delujejo.   

Pokličite katero izmed Riko predstavništev v vaši bližini ali se obrnite neposredno na sedež podjetja. Zagotavljamo vam, da bomo znali prisluhniti vašim potrebam in da bomo skupaj poiskali najboljše odgovore tudi za vaše želje.

 

Zasledujte nas na:
facebook
twitter
youtube