Riko group
 
Riko
 
Riko hiše
 
Starck with Riko
 
Škrabčeva domačija
Investitorji - kupci

Investitorji - kupci

V podjetju ne gradimo samo objektov, ampak za vas ustvarjamo novo bivanje. Z vsakim Riko objektom oblikujemo bivanjske rešitve, pisane vam na kožo. Individualna gradnja po meri, ekološka, varčna in trajnostna – to so vrednote, ki jih delimo z vami in jih v obliki arhitekturnih presežkov prenašamo v vaše življenje. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam pripravili informativno ponudbo.

Vprašajte nas

Za vas ustvarjamo celovite bivanjske rešitve od idejne zasnove do izgotovljenega objekta. Vas zanima kaj več? Želite predstavitveno brošuro ali informacijo glede neke konkretne tematike? Če na teh straneh niste našli odgovora na vaše vprašanje, nam posredujte spodnji obrazec. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Elektronski obrazec >

Pošlji povpraševanje

Eden izmed pomembnih korakov na poti do uresničitve vaših bivanjskih ciljev je tudi ponudba. Potrebujete čim več informacij, ki vam bodo pomagale pri vaši odločitvi in nadaljnjih korakih? V najkrajšem možnem času bomo pripravili za vas konkretno ponudbo, ki vam jo bomo nato predstavili na osebnem razgovoru.


Elektronski obrazec >

Zasledujte nas na:
facebook
twitter
youtube