RIKO HIŠE

V lesene montažne objekte RIKO HIŠE smo ujeli popolnost narave in v njih združili kakovostno bivanje, varčnost in prijaznost do okolja. Zasnovali smo jih v skladu z željami in pričakovanji naših naročnikov in izdelali po smernicah trajnostne gradnje.

Znali bomo uresničiti tudi vaše želje in upravičili bomo tudi vaše zaupanje.

Ustvarili bomo dom po vaši meri. Z vami. Za vas.

Reference

Nabor izvedenih lesenih montažnih objektov, od stanovanjskih hiš, javnih oz. poslovnih objektov pa do primerov počitniške gradnje je izjemno bogat. Naši leseni montažni objekti bogatijo prostor in okolje, v katerega so vpeti od Slovenije, Italije, Velike Britanije, Francije, Švice, Avstrije, Nemčije, Švedske, Romunije, Luksemburga pa vse do Belorusije. In ponosni smo prav na vsak projekt posebej.
  • 01/03
  • 02/03
  • 03/03
Card image cap

Univerza MIB Trst

Dodaten objekt poslovne šole v Trstu je obdan z lesenimi masivnimi stenami in macesnovo fasado....

Card image cap

Hiša v Civezzi

Nizkoenergijska hiša, zgrajena po okvirnem sistemu Riko...

Card image cap

Hiša v bližini francosko-švicarske meje

Lokacija: Lajoux, Francija Slovenska arhitektura in nizkoenergijska lesena gradnja je našla mesto tudi v osrčju gorskega masiva Jura v bližini francosko-švicarske meje. Francoskega naročnika je...

Vsi projekti

ZAKAJ RIKO HIŠE?

Odločitev za RIKO HIŠE je odločitev za kakovost in zanesljivost, za trajnostno, okolju prijazno leseno montažno gradnjo. Za varno naložbo in odlično storitev.

Je odločitev za unikaten, varen in varčen dom, za bivalno udobje, ukrojeno po vaših željah, in za dovršenost, vtkano v sleherni detajl.