ZA RAZKOŠJE POČITNIŠKEGA BIVANJA

Zasnovali smo lesene modularne apartmaje in vanje vdihnili razkošje kakovosti bivanja v stiku z naravo. Ustvarili smo jih po principih trajnostne gradnje in jih prilagodili počitniškemu udobju. Z mislijo na prihodnost in z zavezo kakovosti. Za razkošje počitniškega bivanja.

Leseni modularni mobilni apartmaji REMMAS so večnamenske, trajne in cenovno dostopne bivanjske rešitve. Nudijo fleksibilen dizajn za kampe, smučarske resorte, zdraviliški turizem in ostale projekte.

Les kot zunanji zaščitni sloj nosilne konstrukcije predstavlja izjemen oblikovalski element, ki se lepo poda tako v urbano kot v ruralno okolje. Z razmislekom o zahtevah sodobnega bivanja smo razvili tlorisne razigranosti v modularni izvedbi, ki omogočajo prilagodljivost namembnosti in okolju, v katerega so vpeti.

Izbor konfiguracij, presekov sten in opreme ponuja različne možnosti za oblikovanje SAMOOSKRBNEGA modularnega mobilnega apartmaja, ki s sodobnimi tehnološkimi rešitvami omogoča hitro in učinkovito sprejemanje novih obiskovalcev.