V RIKO HIŠAH vsako leseno montažno hišo ustvarjamo z mislijo na naročnika, na vsakega posameznika, na konkretne želje, potrebe in življenjske navade. Niti dve naši hiši nista enaki, saj značilnih tipskih hiš v RIKO HIŠAH ne poznamo. Poznamo le posameznike, ki si želijo topel, prijeten, zdrav in energijsko varčen, trajen dom. Zato gradimo unikate. Zato, ker ste taki tudi naši naročniki – edinstveni!

Z enako zavzetostjo se lotimo tudi prizidkov in nadgradenj ter spremljajočih objektov (lope, garaže, nadstreški, skladišča…), slednje gradimo le kot dodatek naročenim stanovanjskim objektom.

Narava, toplina, dom

Lesene montažne hiše, ki jih ustvarjamo v Riko Hišah, navdušuje stanovalce, pa tudi obiskovalce, arhitekte in celo nas same. Vedno znova namreč presenečajo lastnosti gradnje, ki ji karakter podarja ta fascinantni gradbeni material – les. S svojim posebnim vzdušjem ponujajo sobivanje z naravo in vse tisto, po čemer človek od nekdaj hrepeni. Topel dom.

Poudarite svojo individualnost

Za naše naročnike in z njimi v dialogu vse od prve skice pa do zadnjega koraka snujemo, oblikujemo in ustvarjamo unikatne objekte, zasnovane po njihovih željah. Z zavezanostjo trajnostni gradnji, z ljubeznijo do lesa in narave, predvsem pa z znanjem, inovativnimi pristopi in tradicijo zagotavljamo trdne temelje za njihove ideje in bivanjska pričakovanja.

OGLEJTE SI GRADNJO LESENE HIŠE V BRITANSKI PRESTOLNICI

Reference stanovanjskih objektov

  • 01/03
  • 02/03
  • 03/03
Card image cap

Hiša v Civezzi

Nizkoenergijska hiša, zgrajena po okvirnem sistemu Riko...

Card image cap

Hiša v bližini francosko-švicarske meje

Lokacija: Lajoux, Francija Slovenska arhitektura in nizkoenergijska lesena gradnja je našla mesto tudi v osrčju gorskega masiva Jura v bližini francosko-švicarske meje. Francoskega naročnika je...

Card image cap

Počitniška hiša v okolici Tolmina

Lokacija: Zakojca Arhitektura: Hinko Gajšek V okolici Tolmina, v majhnem skritem zaselku stoji čudovita dvonadstropna počitniška hiša, zgrajena s pomočjo našega okvirnega konstrukcijskega...

Vsi projekti