Jesen v RIKO HIŠAH

Jesen v RIKO HIŠAH

V Italiji postavljamo stanovanjsko hišo v okolici Vidma – z veseljem spremljamo hiter napredek gradnje, še bolj pa zadovoljnega investitorja, ki je navdušen nad hitro izvedbo in strokovnostjo naše montažne ekipe. Med postopkom montaže smo tudi uspešno prestali prvi del presoje »Casa Clima«, v naslednjih dneh pa nas čaka »Blower-door test«, s katerim bomo izkazovali energijsko učinkovitost naše gradnje in zrakotesnost zunanjega ovoja stavbe.

V Švici v okolici Züricha zaključujemo zadnje detajle hise, v kantonu TICINO pa bomo v naslednjih dneh predali še eno iz niza lesenih montažnih hiš za investitorja, s katerim sodelujemo že vrsto let.

V Angliji v naselju The Lakes by Yoo v oktobru začenjamo z montažo že 10 hiše v letošnjem letu. Zaupanje investitorjev je za nas odlična potrditev, da ohranjamo kakovost vedno na visokem nivoju in da z vsakim objektom izpolnimo njihova pričakovanja.

Posebej ponosni pa smo na jesensko dogajanje v Sloveniji – vrtec Šentjernej je v zaključni fazi, začeli smo tudi z gradnjo stanovanjske hiše v okolici Litije in usklajujemo detajle za čudovit vrtec Kamnitnik.