V RIKO HIŠAH uresničujemo navdihujoče arhitekturne rešitve in ustvarjamo najrazličnejše lesene montažne objekte, od bolj klasičnih, a sodobnih enodružinskih hiš do arhitekturno zahtevnejših projektov v zelo različnih okoljih. Ponosni smo na to, da vsakemu naročniku ponudimo celovito storitev od prvega kontakta, prve ideje, svetovanja, idejne zasnove, načrtovanja, izdelave in montaže in vse do predaje ključa.

Lesene montažne hiše RIKO HIŠE lahko izdelamo v kateremkoli energetsko varčnem razredu in seveda do želene faze izvedbe – lahko vam ponudimo le navzven zaključen objekt, lahko pa za vas poskrbimo za vse in izdelamo hišo na ključ.

Vaš osebni skrbnik vam bo na vsakem koraku zagotavljal vse potrebne informacije in celovito podporo. Kot zanesljiv partner vam bomo stali ob strani s strokovnimi nasveti, pri projektiranju, izvedbi in vzdrževanju, pa tudi pri zagotavljanju jamstev in pridobivanju finančnih spodbud. Navdušeni boste nad tem, kako hitro in preprosto je lahko nastajanje vašega lesenega montažnega objekta RIKO HIŠE.